čuvanje djece aktivan: pronalaženje vašeg djeteta unutarnju sportaš

Tehnologija i TV iskušenja, bez prijatelja da se igraju s, briga oko uklapanja u – u današnjem svijetu, ima dosta ometanja i izazova koji se hrane na kauč-krumpir lifestyle.

A ako djeca ne vide sebe kao atletski i fizički aktivni, to može biti još teže da bi ih se kreće. Kako možete pomoći? Nabavite ih u dodir sa svojim unutarnjim sportaša. To je dio njih koji uživa fizički pokret i izazov.

Način na koji djeca vide sebe ima veliki utjecaj na to kako se ponašaju, kaže socijalni psiholog Cheryl Anderson, dr.

U studiji iz 2009.godine, Anderson ocjenjuje osnovnu školu i učenike srednjih škola. Klinci koji su sudjelovali u većini djelatnosti, bili su oni koji su se osjećali poticati da budu aktivni, osjećao vrlo vješt u određenom aktivnošću i uživao aktivnost.

No, nije sve izgubljeno, ako je dijete ne osjeća prirodno sportaš. Možete pomoći pojačati joj samopouzdanje, tako se osjeća udobno kretanje. Počnite pomažući joj izgraditi vještine (kao što su bacanja, hvatanja, ili udaranje lopte) da bi sportski manje zastrašujuće i pružiti puno ohrabrenja. Uskoro ćete vidjeti da sport može biti zabavno.

“Teško je kad si mlad, a ti si taj koji je uzeo zadnji za igru. I to je teško kada vaši prijatelji činiti više atletski ili zrele prije nego što učiniti”, rekao je vježba fiziolog Randy Martin, MS eksplozivnim dizanjem utega.

No, to ne znači da i vaše dijete ne može rasti iznad njega. Martin, koji radi u Sanford zdravlje u Fargo, N.D., kaže da roditelji mogu pomoći svojoj djeci naučiti nositi s takvim osjećajima.

Podršku i ohrabrujući “, kaže on.” Podsjetite djecu da su oni još uvijek raste. Oni možda nisu postigli njihov atletski zrelost put njihovi prijatelji imaju. Osim toga, oni mogu samo trebate probati drugi sport. “Neka vaše dijete zna mnogi profesionalni sportaši morali isprobati različite sportove riješiti na pravi jedan.

S pravom djelovanja i pozitivno razmišljanje, Martin kaže, djeca često naći da oni više atletski nego što su mislili. Zato je važno pomoći djeci pronaći sport koji im se svidi – nije ono što misle da ti se svidi – i podržati taj interes.