kako da biste dobili šest Pack Abs

“Kako mogu dobiti stan želudac?” Fitness treneri čuti to pitanje više nego bilo koji drugi.

Da biste dobili definirano trbušne mišiće, to će potrajati rad “, kaže fiziolog vježbanja Kelli Calabrese.” Mršavih središnji presjek uzima kombinaciju dobre prehrane, kardiovaskularne uređajem i trbušne trening. Oni koji vide najbolje rezultate kombinirati sva tri.

Dobra prehrana, Calabrese, kaže, apsolutno bitna za cjelokupno tijelo. Calabrese zapošljava smeće-u, smeće-out teoriju. Konzumiranje većinu svojih kalorija iz prerađene i brze hrane, kaže ona, će se proizvoditi nezdravo tijelo nedostaje u hranjivim tvarima. Napraviti dobar izbor hrane, s druge strane, a vi ste na putu do vratio si.

“Ako jedete prirodne i cjelovite namirnice možete jesti više nego ako jedete prerađenu hranu”, kaže Calabrese.

Iako Calabrese kaže da se svodi na jednadžbu kalorija-u, kalorija-out, ona ne preporučuje brojanje kalorija. Ona savjetuje jesti pet do šest malih obroka dnevno. Na taj način, kaže, vaš metabolizam stalno podgrijavaju cijeli dan, što vam daje energiju i čuva vas od prejedanja.

“Vježba sama je super za uloženog kalorija, ali bez gledanja svoje prehrane, to će biti dug, spor put do dobivanja šest-paket”. Za vaše trbušne mišiće pokazati, morate prolio mast koja se nalazi na vrhu.

Kardiovaskularne uređaj, bilo da je trčanje, hodanje ili uzimanje vožnja biciklom ili plesa, može pomoći u sagorijevanju kalorija. U kombinaciji s uravnoteženom prehranom, aerobna tjelovježba pomaže da izgubite salo izgrađen gore iznad mišića.

Stručnjaci se slažu da je kombinacija zdrav, hranjiv dijeta i kardiovaskularne vježbe su potrebne za vlak vaše trbušne mišiće.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …