Kako mogu pomoći moja beba se uspostavi dobra navika spavanja?

Odgovor B; Matthew Hoffman, MD

Internist, Medicinski Exper; Sveučilište Emory

Roditelji mogu postaviti pozornicu za sada bebe dobre obrasce spavanja pojavljivati ​​u budućnosti. Pokušajte sljedeće

Regulirati bebinu dan-noć ciklus spavanja. Kao što je prije moguće, pokušati naučiti bebu da je “noćna je kada spavamo, a dnevna je kad smo se zabaviti.”

Tijekom ljetnog vremena, držati stvari stimulirajući i aktivna beba. Igrajte se s njom puno. Pokušajte držati budnom, nakon što hrani (često gubi bitku).

Kad je mrak, postati više low-key, dosadna roditelj za svoje dijete. ju hraniti u polu-zamračenoj prostoriji. Sjeći na sve stimulacije (npr zadržati svjetlost i buku mekan i niske). Na sreću, ona će naučiti da dnevna je zabavno vrijeme i noćna je dosadno, pa je možda i spavati kad je mrak vani.

Počnite učiti svoje dijete da zaspi sama, bez koristi za dobivanje (i tada postaju ovisni o) se održava, ljuljala, hranio itd Cilj je da kad se budi usred noći (kao i većina beba učiniti ), ona će biti u mogućnosti da se vratiti na spavanje, bez potrebe za vas da dođete i rock, hrana za životinje, ili umiriti je.

Nakon nekoliko tjedana (kada svi ne tako spavati-oduzeta i stvari su se smiri), početi da se stavi bebu u krevet budan i pospan, kad god možete, tako da ona nauči zaspati sama.

Vaš cilj bi trebao biti da pokuša to učiniti kada je to moguće. Ako beba conks se odmah nakon hranjenja, ne probuditi samo tako da ju mogu staviti natrag na spavanje. To je vještina koja se može potrajati mjesecima naučiti. Ako ste opravdano dosljedna u svojim naporima, ona će dobiti poruku.

SOURC; Odgovori, Matthew Hoffman MD.