koji žive s bolestima srca

Vaš način života utječe na svoje zdravlje, pogotovo ako imate bolest srca. Male stvari koje radite svaki dan zaista napraviti razliku.

Imati plan prije početka; Postavite realne ciljeve; Napravite jednu promjenu u vremenu. Na primjer, prestati pušiti prije nego promjenu prehrane; Zapišite svoj cilj; Pripremite se za propuste i relapsa. Oni se dogoditi. Ono što je važnije je da ste dobili natrag na stazu; Nagradite se za vaš napredak. Pick nagradu koja se osjeća sjajno, a ne ugroziti svoj napredak; Držite se sa svojim prijateljima i obitelji. Društvene veze su dobre za vas!

Otkrio sam da je većinu vremena, moj život s kroničnom bolešću može b; baš kao i svi drugi. Ja sam 41 godina star. Ja sam otac, suprug, uncl; nećak i sin. Ja sam bivši policajac. A, kako bi bilo bemusement ili bewildermen; od mojih prijatelja i obitelji, ja sam bivši profesionalni hrvač-the raucou; varanje, TV vrste. Ja sam pisac, a token muški član na moj ured je žena “; Napredovanje odbor; Ja sam mnogo stvari na mnoge ljude. Najviše od svega, ja sam čovjek s naprednim čuti; bolest,…

Isto tako, ostati u kontaktu sa svojim raspoloženjem. Za mnoge ljude, depresija dolazi uz bolesti srca. Ako primijetite da je istina za vas, obratite se svom liječniku za pomoć u liječenju vaše depresije.

Može se osjećati kao da idete kroz puno promjena odjednom. To je dobra ideja da traže pomoć od dijetetičari, liječnika i grupe podrške za vas držati na pravom putu.

Neki od ključeva za izradu izmjene uključuju

IZVORI

Nacionalni srce pluća i krvi Instituta: “Vaš vodič za Dnevni Pa s krvlju bolesti.”

Nacionalni srce pluća i krvi Instituta “. Zdravo srce Priručnik za žene”