liječenje Kaposijev sarkom (pdqто): [] -nonepidemic gay vezane Kaposijev sarkom

Tu je vrsta nonepidemic Kaposijev sarkom koji se razvija u homoseksualnim muškarcima koji nemaju znakove ili simptome zaraze HIV-om. Ova vrsta Kaposijev sarkom napreduje polako, s novim lezije se pojavljuju svakih nekoliko godina. Lezije su najčešće na rukama, nogama i genitalijama, ali može razviti bilo gdje na koži.

Mnogi od medicinskih i znanstvenih pojmova koji se koriste u ovom sažetku pronađena u rječniku genetike uvjeta. Kada je povezan pojam klikne, definicija će se pojaviti u zasebnom prozoru; Mnogi od gena koji su opisani u ovom sažetku nalaze se u omim (OMIM) baze podataka. Kada se pojavi OMIM nakon imenom gena ili ime nekog stanja, kliknite na OMIM za link na više informacija; Postoji nekoliko nasljedni sindromi koji uključuju endokrini ili neuroendokrinih žlijezde, …

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak