loprox ts aktualna

Terapijski Klasa: Antimikotsko

Koristi za Loprox TS

Ciklopiroks kreme, gel, losion ili se nanosi na kožu za liječenje

Ciklopiroks gel ili šampon može se primijeniti na kožu za liječenje seboreični dermatitis.

Ciklopiroks otopina za lokalnu primjenu (lak za nokte) primjenjuje za nokte za liječenje lišajevi noktiju (tinea unguium).

Ciklopiroks je dostupna samo sa svojim liječnikom recept.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Studije na ovaj lijek je učinjeno samo u odraslih bolesnika, a nema konkretne informacije uspoređuju korištenje ciklopiroks u djece mlađe od 10 godina s upotrebu u drugim dobnim skupinama.

Prije Korištenje Loprox TS

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba. Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje ciklopiroks u starijih osoba s upotrebu u drugim dobnim skupinama, ovaj lijek se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili problema u starijih ljudi nego u mlađih odraslih osoba.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže ciklopiroks. To ne može biti specifična za Loprox TS. Molimo pročitajte pažljivo.

Za pacijente koji koriste kreme, gela ili losiona oblik ovog lijeka

Za pacijente koji koriste obrazac šampon ovog lijeka

Za pacijente koji koriste obrazac tematska rješenje tog lijeka

Kada se koristi ciklopiroks za liječenje određenih vrsta gljiva infekcija kože, neproziran preljev (hermetičan obloge, kao što su kuhinja plastičnom folijom) ne bi trebala biti primijenjena tijekom medicine. To bi moglo iritirati kožu. Ne primjenjivati ​​hermetičan pokriva preko ovog lijeka, osim ako ste usmjereni na to od svog liječnika.

Da bi se jasno svoj infekcije u potpunosti, vrlo je važno da zadržite pomoću ciklopiroks za puno radno vrijeme liječenja, čak i ako se simptomi počnu jasno da se nakon nekoliko dana. Od gljiva infekcije može biti vrlo sporo jasno da se, možda ćete morati nastaviti koristiti ovaj lijek svaki dan za nekoliko tjedana ili više. Ako prestanete uzimati ovaj lijek prerano, simptomi bolesti se mogu vratiti. Ne propustite niti doze.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Ako vaš problem kože ne popravi u roku od 2 do 4 tjedna, ili ako se pogorša, provjerite sa svojim liječnikom.

Obavijestite svog liječnika odmah ako je područje gdje se primjenjuje lijek pokazuje znakove povećanog iritacije (npr, crvenilo, svrbež, peckanje, stvaranje mjehura, oticanje ili oozing), jer bi to moglo biti alergijska reakcija.

Nail problemi tretirani obliku tematska rješenje ovog lijeka može potrajati i do 6 mjeseci za početak poboljšanja.

Pravilna uporaba ciklopiroks

Da bi se jasno svoj infekcije u potpunosti i kako bi bili sigurni da ne vrati, također je potrebno dobro zdravlje navike. Sljedeće mjere pomoći će smanjiti smicanje i iritaciju, te će također pomoći zadržati područje hladno i suho.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim mjerama, provjerite sa svojim liječnikom.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Mjere opreza Dok putem Loprox TS

dostupnost Rx recept

Trudnoća Kategorija B Ne dokazano rizik kod ljudi

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Seboreični dermatitis prednizon, deksametazon, hidrokortizon aktualna, ketokonazol aktualna, Decadron

Kožni Kandidijaza nistatin aktualna, klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin, lamisil, mikonazol tematska

Tinea corporis klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin, Lotrisone, lamisil

Tinea versicolor klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin aktualna, mikonazol aktualna, itrakonazol, ciklopiroks tematska

Loprox TS nuspojave

Loprox TS (ciklopiroks tematska)

 ili se pridružiti grupi podrške Loprox TS za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.