lorabid pulvules

Terapijski Klasa: Antibiotik

Koristi za Lorabid Pulvules

Farmakološka Klasa: 2nd Generation Cephalosporin

Kemijski Klasa: Carbacephem

Loracarbef je dostupna samo sa svojim liječnikom recept.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Ovaj je lijek testiran u ograničenom broju djece od 6 mjeseci starosti i stariji. U učinkovitim dozama, lijek nije dokazano da uzrokuju različite nuspojave ili problema nego u odraslih.

Ovaj je lijek testiran u ograničenom broju starijih bolesnika i nije se pokazalo da uzrokuje različite nuspojave ili problema u starijih ljudi nego u mlađih odraslih osoba.

Prije Korištenje Lorabid Pulvules

Nema odgovarajućih studija u žena za određivanje rizika za dojenče prilikom korištenja ovog lijeka tijekom dojenja. Vaganje potencijalne koristi protiv potencijalnih rizika prije uzimanja ovog lijeka tijekom dojenja.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na uporabu ovog lijeka. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže loracarbef. To ne može biti specifična za Lorabid Pulvules. Molimo pročitajte pažljivo.

Loracarbef treba uzeti najmanje 1 sat prije ili najmanje 2 sata nakon obroka.

Da bi se jasno svoj infekcije u potpunosti, uzimati loracarbef za puno radno vrijeme liječenja, čak i ako se početi osjećati bolje nakon nekoliko dana. Ako imate “ strep ” infekciju, trebali uzimati ovaj lijek za najmanje 10 dana. To je posebno važno u “ strep ” infekcija. Ozbiljni problemi sa srcem mogu razviti kasnije ako je vaša infekcija nije riješen u potpunosti. Isto tako, ako prestanete uzimati ovaj lijek prerano, simptomi bolesti se mogu vratiti.

Ovaj lijek najbolje funkcionira kada postoji stalna količina u krvi ili urina. Da bi se zadržati iznos konstantan, ne propustite bilo doze. Također, to je najbolje da se doze na ravnomjerno raspoređeni puta, danju i noću. Ako se to ometa vaš san ili drugih dnevnih aktivnosti, ili ako vam je potrebna pomoć u planiranju najbolje vrijeme da se vaš lijek, provjerite sa svojim liječnikom.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Ako se simptomi ne poboljšaju u roku od nekoliko dana, ili ako se pogoršaju, provjerite sa svojim liječnikom.

U nekih bolesnika, loracarbef može uzrokovati dijareju.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Pravilna uporaba loracarbef

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Dostupnost Otkazani Otkazani

Trudnoća Kategorija B Ne dokazano rizik kod ljudi

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Mjehura infekcija ciprofloksacin, amoksicilin, cefaleksin, levaquin, levofloksacin

Mjere opreza Dok putem Lorabid Pulvules

Bronhitis ciprofloksacin, amoksicilin, doksiciklin, azitromicin, Augmentin

Tonzilitis / faringitis amoksicilin, azitromicin, Zithromax, cefdinir, klaritromicin, cefuroksim

Bakterijske infekcije ciprofloksacin, amoksicilin, doksiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

 ili se pridružiti grupi podrške Lorabid Pulvules za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.

Lorabid Pulvules nuspojave

Lorabid Pulvules (loracarbef)