mag 2

Magnezij se koristi kao dodatak prehrani za pojedince koji su manjkavi u magnezij. Iako je uravnotežena prehrana obično isporučuje sav magnezij osoba treba, magnezija dodataka mogu biti potrebne od strane pacijenata koji su izgubili magnezija zbog bolesti ili liječenje s određenim lijekovima.

Koristi za Mag 2

Nedostatak magnezija može dovesti do razdražljivosti, slabost mišića, nepravilan rad srca.

Može injektirati magnezij se daje samo od strane ili pod nadzorom zdravstvenog profesionalca. Neki oralni magnezija pripreme su dostupni samo na recept. Drugi su dostupni bez recepta.

Za dobro zdravlje, važno je da jedete uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Pažljivo slijedite bilo koji program prehrane vaš zdravstveni djelatnik može preporučiti. Za svoje specifične prehrambene vitamina i / ili minerala potrebe, upitajte svog zdravstvenog radnika za popis odgovarajućih namirnica. Ako mislite da ste ne uzimajući dovoljno vitamina i / ili minerala u prehrani, možete odabrati da se dodatak prehrani.

Najbolji prehrambeni izvor magnezija su zeleno lisnato povrće, orasi, grašak, grah i žitno zrnje u kojima nisu uklonjeni klica i vanjskih slojeva. Tvrda voda je utvrđeno da sadrže više magnezija nego meke vode. Prehrana bogata masnoćama može uzrokovati manje magnezija da se apsorbira. Kuhanje može smanjiti sadržaj magnezija u hrani.

Dnevna količina magnezija potrebna definira na nekoliko različitih načina.

Normalne dnevne preporučene za dovod miligrama (mg) za magnezija općenito su definirani kako slijedi

Ako uzimate dodatak prehrani bez recepta, pažljivo pročitajte i slijedite mjere opreza na naljepnici. Iz tih dodataka, sljedeće treba uzeti u obzir

Važnost Dijeta

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na lijekove iz ove skupine ili bilo koje druge lijekove. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu bojila, konzervansa ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Problemi u djece nisu zabilježeni su kod uzimanja normalne dnevne preporučene količine.

Problemi u starijih odraslih nisu zabilježene s unosom normalne dnevne preporučene količine.

Istraživanja su pokazala da starije osobe mogu imati niže razine u krvi magnezija nego mlađih odraslih. Vaš zdravstveni djelatnik može preporučiti da se magnezij dopuniti.

Osobito je važno da primate dovoljno vitamina i minerala kada zatrudnite, a da se i dalje primaju odgovarajuću količinu vitamina i minerala tijekom trudnoće. Zdrav rast i razvoj fetusa ovisi o stalan dotok hranjivih tvari od majke. Međutim, uzimajući velike količine dodataka prehrani tijekom trudnoće mogu biti štetni za majke i / ili fetus i treba izbjegavati.

Osobito je važno da dobijete pravu količinu vitamina i minerala, tako da beba će također dobiti vitamine i minerale potrebne za rast ispravno. Međutim, uzimajući velike količine dodatak prehrani tijekom dojenja mogu biti štetni za majke i / ili djeteta, a treba izbjegavati.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Kada se bilo koji od tih dodataka prehrani, osobito je važno da svom liječniku znati ako uzimate bilo koji od lijekova navedenih u nastavku. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Koristeći dodatke prehrani u ovoj klasi sa bilo kojim od sljedećih lijekova obično se ne preporuča, ali može biti potrebna u nekim slučajevima. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na korištenje dodataka prehrani u ovoj klasi. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže magnezij dopuniti. To ne može biti specifični za Mag 2. Pročitajte pažljivo.

Magnezij dodataka treba uzeti uz obrok. Uzimanje magnezija dodataka na prazan želudac, može izazvati proljev.

Za pojedince koji uzimaju oblik extended-release ovog dodatak prehrani

Pojedincima koji uzimaju oblik praha ovog dijetetski dodatak

U doza lijekova u ovoj klasi će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze tih lijekova. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Ako ste propustili uzimati magnezij dopuniti za jedan ili više dana, nema razloga za zabrinutost, jer je potrebno neko vrijeme za svoje tijelo da se ozbiljno niske magnezijem. Međutim, ako je vaš zdravstveni djelatnik je preporučio da uzmete magnezija, pokušajte se sjetiti da se to prema uputama svaki dan.

Prije uporabe Mag 2

Čuvati izvan dohvata djece.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Pravilna primjena magnezija dodatak

Mag 2 nuspojave