malation (tematska ruta) pravilno korištenje

Doziranje

skladištenje

Koristite ovaj lijek točno onako kako režiji svog liječnika. Nemojte koristiti više od toga, nemojte ga koristiti češće, i nemojte ga koristiti na duže vrijeme nego što vaš liječnik odredio. Da biste to učinili, mogu povećati šanse za apsorbiranje lijekova i priliku postati vrlo bolestan.

Koristite ovaj lijek na kosu i vlasište jedini. Držite oči čvrsto zatvorene, a primjenom ovog lijeka. Ako dođe do iritacije kože, operite kosu i vlasište odmah.

Ovaj lijek može uzrokovati da se jako bolesna ako se ne koristi pravilno. Nazovite liječnika ili Centar za trovanja odmah, ako ste slučajno progutati ovaj lijek.

Koristiti

Držite ovaj lijek dalje od očiju. Ako slučajno trebao dobiti neki u oči, isperite oči vodom, te provjerite sa svojim liječnikom odmah.

Ne koristiti kozmetiku i druge proizvode za kosu na tretiranim kose i vlasišta područja.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Držite lijekove podalje od izvora topline ili otvorenog plamena.