naltrekson, (oralnim putem) pravilno korištenje

Doziranje

propustili dozu

Uzmi naltrekson redovito po nalogu svog liječnika. To može biti korisno da netko drugi, kao što je član obitelji, liječnik, ili medicinska sestra, dati svaku dozu kao što je planirano.

Morat ćete prestati koristiti opioida (narkotika) u trajanju od najmanje 7 do 10 dana prije nego što možete početi uzimati naltrekson. Vaš liječnik će možda morati obaviti nalokson izazov test ili urina test za opioidima kako bi bili sigurni da ste opioid-free.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

skladištenje

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.