nikotin (oralnim putem, usnu put) pravilno korištenje

Doziranje

skladištenje

Koristite ovaj lijek točno prema uputama u odjeljku za doziranje na naljepnici. Pitajte svog liječnika ili ljekarnika ako imate bilo kakvih pitanja.

Ovaj lijek dolazi s pacijentima uputama za uporabu. Pročitajte i slijedite ove upute pažljivo.

Također je važno da koristite program stop-pušenje koji može uključivati ​​edukaciju, savjetovanje i psihološku podršku. To može olakšati za vas da prestanete pušiti.

Počnite korištenja ovog lijeka na svom “zatvoriti” dan, čak i ako niste u mogućnosti odmah prestati pušiti.

Žvakaća guma

Tablete

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.

Zamotajte rabljene komada guma u papir i bacaju ih u smeće. Ako uklonite tablete prije nego što otapa, zamotajte u papir i bacite u smeće. Provjerite je li guma ili tableta je izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.