noć cast a aktualna

Terapijski Klasa: protiv akni

Koristi za Noć Cast S

Ovaj lijek je dostupan bez recepta.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Rezorcinola mogu apsorbirati kroz kožu i ne smije se koristiti na velikim površinama tijela dojenčadi i djece. Osim toga, rezorcinola se ne smije koristiti na rane, jer se to može uzrokovati bolesti krvi pod nazivom methemoglobinemia.

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba, ili ako oni uzrokuju različite nuspojave ili problema u starijih ljudi. Nema specifične informacije uspoređuju korištenje rezorcinola i sumpora u starijih osoba s upotrebu u drugim dobnim skupinama.

Nema odgovarajućih studija u žena za određivanje rizika za dojenče prilikom korištenja ovog lijeka tijekom dojenja. Vaganje potencijalne koristi protiv potencijalnih rizika prije uzimanja ovog lijeka tijekom dojenja.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Prije uporabe Night Cast S

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže rezorcinola i sumpor. To ne može biti specifični za noćni Cast S. Molimo pročitajte pažljivo.

Koristite ovaj lijek samo prema uputama. Nemojte koristiti više od toga i ne koriste češće nego što je preporučeno na naljepnici, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika. To bi moglo povećati šanse za apsorpciju kroz kožu i šansu od trovanja resorcinolna.

Prije korištenja ovog lijeka, temeljito ispiranje tih područja i nježno osušite. Zatim nanesite malu količinu na pogođenim područjima, a širi se i na blago, ali ne trljati u.

Odmah nakon korištenja ovog lijeka, operite ruke kako biste uklonili bilo koji lijek koji bi mogao biti na njima.

Držite ovaj lijek daleko od očiju. Ako ste slučajno trebali dobiti neki u oči, isperite ih pod mlazom vode.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Kada koristite rezorcinola i sumpora kombinaciju, ne koristite bilo koju od sljedećih pripravaka na istoj zahvaćena područja kao što je ovaj lijek, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika

Za korištenje bilo koje od gore navedenih pripravaka na istoj zahvaćena područja kao što je ovaj lijek može izazvati ozbiljne iritacije kože.

Nemojte koristiti bilo koji pripravak za lokalnu primjenu koji sadržavaju živu, kao što amonizirani živa mast, na istom zahvaćena područja s ovim lijekom. To bi moglo izazvati smrdljiv miris, može biti iritantan za kožu, a može uprljati crne kože. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome, provjerite sa svojim liječnikom.

Ovaj lijek (ovisno o proizvodu koji koristite) može potamniti svijetle boje kose. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome, provjerite sa svojim liječnikom.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Pravilna uporaba rezorcinola i sumpora

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Dostupnost OTC Over the counter

Trudnoća Kategorija N Nije klasificirano

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Akne doksiciklin, klindamicin aktualna, eritromicin aktualna, tetraciklin aktualna, minociklin, Accutane, tretinoin tematska, izotretinoin, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapson aktualna, Retin-A, Epiduo, adapalen aktualna, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

Mjere opreza Dok putem Night Cast S

 ili se priključiti rezorcinola / sumpora grupu podrške za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.

Noć Cast S nuspojave

rezorcinola / tematska sumpora