nosni polipi priprema za svoje imenovanje

Ako imate znakove ili simptome nosni polipi, vjerojatno ćete početi vidjeti vaš primarni liječnik skrbi. Međutim, liječnik vas može uputiti na uho, nos i grlo (ENT) specijalist ili alergija specijalist (alergije) za dijagnostičke testove ili liječenje.

Zbog imenovanja može biti kratak, a tu je često mnogo toga za pokrivanje, to je dobra ideja da se na vrijeme pripremi. Evo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da se pripremite za pregled i razumjeti što očekivati ​​od svog liječnika.

Jer vrijeme sa svojim liječnikom je ograničen, zapisujući popis pitanja će vam pomoći da izvučete najviše od svog imenovanja. Popis pitanja za svog liječnika iz najvažnije najmanje važno u slučaju da vrijeme istekne. Ako mislite da imate simptome nosni polipi, vi svibanj želite pitati neke od sljedećih pitanja

Osim pitanja koja ste spremni da zamolite svog liječnika, ne ustručavajte se postavljati pitanja tijekom svog imenovanja.

Što možeš učiniti

Pitanja pitajte svog liječnika

Vaš liječnik je vjerojatno da će vam postaviti nekoliko pitanja. Budući da je spreman odgovoriti može osloboditi vrijeme za ići preko bilo koje točke koju želite potrošiti više vremena. Vaš liječnik može zatražiti

Što očekivati ​​od svog liječnika