odmor recepti makeover

Što je praznik blagdan bez puretina ili pečenja sa svim dodaci?

Većina bundeve pita recepti poziv za najmanje 1 šalica vrhnja ili isparila punomasnog mlijeka i 2 jaja. Koristite ispari obrano i 3 bjelanjaka smanjiti oko 300 kalorija i 30-38 grama masti; Kupite smeđe-i-služiti peciva umjesto polumjesec role više masnoće rezati oko 1100 kalorija i oko 100 grama masti po desetak; Koristite svjetlo krem ​​sir umjesto redovne krem ​​sir u vaš odmor umacima, namazima i cheesecakes rezati oko 16 grama masti po šalicu sira; Koristite veliku okusa nemasnog kiselog vrhnja (kao što je “Naravno Yours” u krava sakrij kontejner crno-bijelo) za kupke, namazi, i krumpir jela smanjiti oko 320 kalorija i oko 35 grama masti po šalicu kiselog vrhnja ; Koristite smanjene masnoće sir sir logove, predjela i priloge za rezanje 36 grama masti i 320 kalorija na svakih 8 unci; Provjerite dips, predjela i priloge koristeći mješavinu realnog majoneze i nemasnog kiselog vrhnja. To smanjuje više od 1.000 kalorija i 132 grama masti po šalicu Mayo.

Doista, to je ono što volim kod praznika – sve što bogati zadovoljstvo hrana mi ne često dobiti. Mi natrpati večeru tanjur s našim omiljenim, a zatim se vratiti za više. Problem je što ta hrana puna masti. Za ljude sklone žgaravice, previše masti – i previše hrane – to je samo molba za probleme.

Kuće su namirnice bogat, svečane hrana, što je razlog zašto smo gravitiraju prema njima “, Elaine Magee, MPH, RD, kaže.” To su namirnice ne normalno jesti, a mi imaju tendenciju da se upuštati u njih. To je ono što nam se dobiva u nevolje.

U kuhinji, postoje trikovi koji kuhari mogu koristiti za osvjetljivanje vozarina. “Nitko je ovdje oduzeti tradicionalne okuse”, kaže Magee, koji je Mršavljenje klinike ‘Recept doktore. ” “Imamo način izrade pire krumpir, umak, nadjev, slatki krumpir, i pita nekoliko funti upaljač (u masti), bez ugrožavanja okus i integritet.

Da bi svjetliju verziju purana sos, koristite smeđe komadiće na dnu posude za okus svoj sos, ona sugerira. “Ne dodavati previše stvarnog masti, jer okus je u smeđim komadićima … ne toliko” mokri “. Za kremastom umaku, ja koristiti bez masti pola i pol ili niskim udjelom masti ili punomasno mlijeko umjesto stvarnog pola i pol. ”

Magee je knjiga reći mene što jesti ako se pojave refluksa kiseline nudi ove prijedloge

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Piletina, Čokolada, salate, deserti, juha