Razina žive u dojenčadi primaju rutinske vakcine

Studija I: Djeca Metabolizam Thimerosal u odnosu na metil Merkura

Studija II: Thimerosal Metabolizam u dojenčadi Primanje rutinske vakcine

theernment podržan studije na Sveučilištu Rochester i Nacionalnog Naval Medical Center u Bethesdi, Maryland, procjenjuju razine žive u krvi, kose, urina i stolice od 40 djece koja su primili cjepiva koje sadrže timerosal i 21 djece koja su primila cjepivo bez timerosal kao dio svoje rutinske rasporeda imunizacije. U dojenčadi studirao je 6 mjeseci starosti ili mlađi. Ova studija ostvarila sljedeće važne rezultate

Ovi rezultati pokazuju da postoje razlike u načinu na timerosal i metil živa raspoređeni, metabolizira i izlučuje. Timerosal Čini se ukloniti iz krvi i tijela brže od metil žive.

Studija III: Thimerosal Metabolizam u preranog i niske porodne težine Primanje rutinske vakcine

Pichichero ME, Cernichiari E, Lopreiato J i Treanor J. Mercury koncentracije i metabolizam u dojenčadi koji primaju cjepiva koje sadrže timerosal: opisni studija. Lancet 360: 1737-1741 (2002).

theernment provedeno follow-up Rochester studija u Argentini sa 216 novorođenčadi i dojenčadi. Svrha ovog istraživanja bila je

Rezultati su potvrdili nalaz prvoj studiji učinjeno na Sveučilištu u Rochesteru

Pichichero ME, Gentile A, Giglio N, Umido V, Clarkson T, Cernichiari E, Zareba G, Gotelli C, Gotelli M, Yan L, razina Treanor J. žive u novorođenčadi i dojenčadi nakon primitka cjepiva Thimerosal koji sadrži. Pedijatrije 121 (2): e208-214 (2008.).

theernment proveli dodatnu studiju u Argentini koji je bio usredotočen na 72 prerane (32 do 37 tjedna gestacijske dobi) i niske porođajne težine (2.000 na više od 3.000 grama) dojenčadi.

Nalazi iz studije ukazuju

Pichichero ME et al. Razina žive u nedonoščadi i niske porodne težine novorođenčadi nakon primitka cjepiva Thimerosal koji sadrži. J Pediatr. 2009 listopad; 155 (4): 495-9. Epub 2009 26. lipnja.